Logo bg.boatexistence.com

Bedrock minecraft на Mac ли е?

Съдържание:

Bedrock minecraft на Mac ли е?
Bedrock minecraft на Mac ли е?

Видео: Bedrock minecraft на Mac ли е?

Видео: Bedrock minecraft на Mac ли е?
Видео: How To Play Minecraft Bedrock On Mac - Full Guide 2024, Може
Anonim

Minecraft Bedrock вече е достъпен за избрани Macs! За съжаление, за по-голямата част от потребителите на Mac тук, освен ако току-що не сте купили нов MacBook Air, Pro или Mini с новия процесор Apple M1 ARM, няма да можете да играете.

Каква версия на Minecraft работи на Mac?

Оригиналната версия на Minecraft! Java Edition има междуплатформена игра между Windows, Linux и macOS, а също така поддържа създадени от потребителя кожи и модове. Включва актуализации за едно десетилетие, предстоят още много!

Добре ли е Minecraft да работи на Mac?

Minecraft е напълно оптимизиран за Macs и MacBooks, така че не се притеснявайте да играете, което има отрицателно въздействие върху вашето устройство. Вентилаторите могат да работят бързо, тъй като трябва да осигурят достатъчно охлаждане. Minecraft е напълно оптимизиран за Mac и MacBooks, така че не се притеснявайте да играете, което има отрицателно въздействие върху вашето устройство.

Можете ли да играете Minecraft bedrock на M1 Mac?

С пускането на новите Mac-ове M1 на Apple се поддържат приложения за iPad. Това означава, че Minecraft Bedrock е повече от способен да работи на M1 Macs.

Работи ли Minecraft Windows 10 на Mac?

Можете да инсталирате Windows 10 в Mac, съгласно връзката по-долу и да играете играта от там. За повече информация е най-добре да се свържете с поддръжката на Apple за съдействие при настройката. (Забележка: Това е уебсайт, който не е на Microsoft.

Препоръчано: