Logo bg.boatexistence.com

Къде се прави ambien?

Съдържание:

Къде се прави ambien?
Къде се прави ambien?

Видео: Къде се прави ambien?

Видео: Къде се прави ambien?
Видео: GALENA - KADE BESHE TI | Галена - Къде беше ти 2024, Юли
Anonim

Ambien се прави от Sanofi Aventis.

Къде се обработва Ambien?

Ambien се метаболизира основно в черния дроб и тъй като жените имат по-ниски концентрации на чернодробни ензими от мъжете, те метаболизират лекарството по-бавно..

Кой произвежда золпидем?

Тринадесет производители са получили одобрение на FDA за производство на таблетки золпидем. Те са: Mylan, Teva, Roxane, Watson, Ranbaxy, Dr. Reddy's Laboratories, Apotex, Synthon Pharmaceuticals, Genpharm, Mutual Pharmaceutical, Caraco, Carlsbad Technology и u Lekticals Pharmaceuticals.

Защо Ambien е забранен?

Ambien Overview

Одобрено през 1992 г. от FDA, това лекарство незабавно се превърна в една от най-популярните опции за борба с безсънието. Когато беше представен, той се конкурира с Halcion, друго средство за сън, което беше забранено в някои страни заради неблагоприятните си ефекти, включително суицидни тенденции и пристрастяване

Каква е разликата между Ambien и zolpidem?

Zolpidem е генеричната версия на Ambien, която също се предлага в по-дълго действаща форма, известна като Ambien CR. Тези лекарства за сън (золпидем, Соната, Лунеста) са широко популярни и известни с липсата на ефект на махмурлук на следващата сутрин.

Препоръчано: