Logo bg.boatexistence.com

Кога xcloud ще бъде на iOS?

Съдържание:

Кога xcloud ще бъде на iOS?
Кога xcloud ще бъде на iOS?

Видео: Кога xcloud ще бъде на iOS?

Видео: Кога xcloud ще бъде на iOS?
Видео: Kidnapping, Caucasian Style (HD) 2024, Може
Anonim

Xbox Cloud Gaming (xCloud) на Microsoft ще пристигне официално на iOS и PC утре, 20 април. Услугата ще пристигне на устройства чрез браузъри, позволявайки на абонатите на Xbox Game Pass Ultimate да играят Xbox игри на iPhone, iPad и компютри.

Ще бъде ли xCloud на iOS?

xCloud на Microsoft, компонентът за стрийминг на игри в облак на Xbox Game Pass Ultimate, който не изисква конзола за използване, се разпространява напълно на устройства с iOS, включително iPhone и iPad, както и компютри и компютри с macOS през мрежата.

Кога мога да играя xCloud на iOS?

Всички устройства с iOS (iPhone, iPad и iPod Touch), които искат да използват Xbox Game Pass (xCloud), ще трябва да имат iOS 12.0 или по-нова версия. Приложението заема 98,2 MB, така че се уверете, че имате достатъчно място на устройството си, преди да изтеглите.

Как да получа достъп до xCloud на iOS?

Тези с iOS устройства ще трябва да имат достъп до своите Xcloud игри чрез а браузър, така че стартирайте Chrome, Safari или Microsoft Edge, за да започнете. След това посетете уебсайта на Microsoft и влезте. Ако приемем, че акаунтът, в който сте влезли, има Game Pass Ultimate, ще получите достъп до над 100 игри направо от браузъра.

Безплатен ли е проектът xCloud?

Ценообразуване. Досега Project xCloud се предлага безплатно като част от абонамента за Game Pass Ultimate, който струва $15 на месец.

Препоръчано: