Logo bg.boatexistence.com

Езерото Honeoye езеро за пръсти ли е?

Съдържание:

Езерото Honeoye езеро за пръсти ли е?
Езерото Honeoye езеро за пръсти ли е?

Видео: Езерото Honeoye езеро за пръсти ли е?

Видео: Езерото Honeoye езеро за пръсти ли е?
Видео: Инстаграмдағы барлық уақыттағы ең танымал 20 хабарлама (2021) 2024, Може
Anonim

Езерото Honeoye е второто най-малко от Finger Lakes и се намира на запад от големите езера. На запад са други малки езера Finger Lake: Canadice Lake, Hemlock Lake и Conesus Lake. … Езерото е дълго и тясно с ориентиране приблизително север-юг и площ от 1 772 акра (7,17 km2).

Кои са 5-те основни езера Finger в Ню Йорк?

Имаме имоти в цялата област Finger Lakes по протежение на езерото Каюга, езерото Сенека, езерото Кеука, езерото Canandaigua, езерото Honeoye и езерото Conesus. По този начин винаги сте близо до всички най-добри дейности на езерото и популярни атракции.

Хубаво ли е езерото Honeoye?

Като Conesus, езерото Honeoye обикновено замръзва напълно през зимата. Това създава перфектната обстановка за риболов на лед, моторни шейни и кънки. Това по-малко езеро е идеално място за релаксиращи ваканции. Водите са мирни и спокойни, а размерите на лодките са ограничени, което позволява почти пълно спокойствие.

Можете ли да плувате в езерото Honeoye?

За езерото Honeoye

Sandy Bottom Beach Park се намира в махала Ричмънд на City Route 36 и има зона за пикник, плуване, дежурен спасител, риболов и пешеходна пътека.

Изработено от човека езерото Honeoye?

Honeoye Lake Watershed Task ForceЕзерото Honeoye е естествено богата на хранителни вещества―или „еутрофна”―система поради малките си дълбочини. Тук можете да прочетете за историята на езерото Honeoye и да видите исторически снимки на пейзажа.

Препоръчано: