Logo bg.boatexistence.com

На колко години е quavo?

Съдържание:

На колко години е quavo?
На колко години е quavo?

Видео: На колко години е quavo?

Видео: На колко години е quavo?
Видео: Katy Perry - Bon Appétit (Official) ft. Migos 2024, Може
Anonim

Quavious Keyate Marshall, известен професионално като Quavo, е американски рапър, певец, автор на песни и продуцент на звукозаписи. Той е най-известен като съосновател и настоящ фронтмен на хип-хоп/трап трио Migos. Quavo е свързан с колегите си членове на Migos, тъй като е чичо на Takeoff и братовчед на Офсет.

Чичото на Quavo Takeoff ли е?

Quavo и Offset са братовчеди и Takeoff е племенникът на Quavo. И тримата са отгледани заедно от майката на Takeoff (и по-голямата сестра на Quavo).

Кваво има ли гаджета?

Преди Saweetie, Quavo беше сгоден за някой друг.

Те бяха сгодени през юни 2014 г., но по-късно се разделиха през септември 2014 г. Той също беше свързан с рапъра Iggy Azaleaи актрисата Karrueche Tran.

Коя е приятелка за излитане?

Доколкото е публично известно, Takeoff не се среща публично с никого в момента Той не е публикувал жени в социалните си медии или е обявил, че има връзка с никого. Рапърът преди е бил романтично свързан с рапъра Dream Doll, певицата Rubi Rose и Lakeya Darshay.

Коя е приятелка на Quavo?

Американски рапър Quavo и бившата му приятелка, Saweetie имаха физическа свада в асансьор преди раздялата им и това беше уловено от камера.

Препоръчано: