Logo bg.boatexistence.com

Как да получите топяща се материя?

Съдържание:

Как да получите топяща се материя?
Как да получите топяща се материя?

Видео: Как да получите топяща се материя?

Видео: Как да получите топяща се материя?
Видео: ТАЕТ во Рту! СМЕТАННОЕ Печенье за 10 Минут + ВЫПЕЧКА. Рецепт печенья Готовим Дома 2024, Може
Anonim

Най-бързият начин е да закупите Materia от Market Board с FFXIV Gil Ако искате сами да направите Материя, трябва да завършите мисията Forging the Spirit. Даващият куест е Swynbroes, намиращ се в The Bonfire в Central Thanalan (23, 13). Materia се създава от оборудване, след като неговата духовна връзка достигне 100%.

Как да направя подобрената си материя?

Materia може да се използва за подобряване на вашето оборудване. Можете да прикачите materia към част от оборудването с гнездо(и), за да подобрите неговите атрибути.

Как отключвате повече смесване на Materia?

За да отключите тази способност, посетете Mutamix Bubblypots в The Bonfire в Central Thanalan и завършете страничния куест Melding Materia Muchly. Изберете елемент и изберете Meld от неговите подкоманди, за да започнете процеса на смесване на материали.

Как да науча meld materia?

За да комбинирате екипировка имате нужда от майстор на нивото на екипировката и завършете мисията Forging the Spirit, ако сте DoW/DoM/DoL Това приключение ще ви даде възможност за да щракнете с десния бутон/квадратно меню на всеки майстор, за да "Request Meld", за да прикрепят Materia към вашето оборудване. От патч 3.3 към играта беше добавен NPC Materia Melder.

Как да отключа сливането?

За да отключите смесването на Materia с предмети, трябва да завършите мисията, която се намира точно до първия подаващ мисия! Предпоставка за това е да имате клас Disciple of Hand с ниво 19 или по-високо.

Препоръчано: