Logo bg.boatexistence.com

Защо да изключите Message?

Съдържание:

Защо да изключите Message?
Защо да изключите Message?

Видео: Защо да изключите Message?

Видео: Защо да изключите Message?
Видео: Comedy Club | Золотая коллекция – Марина Кравец 2024, Може
Anonim

Отписване на iMessage. Може да се наложи да изключите iMessage , ако сега използвате телефон извън Apple и не можете да получавате SMS или текстови съобщения, които някой ви изпраща от iPhone.

Какво прави изключването на iMessage?

Изключването на плъзгача iMessage на вашия iPhone ще прекратява доставянето на iMessage на вашия iPhone … Дори и с изключен плъзгач iMessage, вашият телефонен номер все още е свързан с вашия Apple ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ. Следователно, когато други потребители на iPhone ви изпратят съобщение, то се изпраща като iMessage до вашия Apple ID.

Какво ще стане, ако изключа iMessage на iPhone?

Ако го изключите, не можете да изпращате или получавате iMessages. Можете да изпращате и получавате стандартни SMS съобщения чрез вашия доставчик на безжична клетъчна мрежа, като приемем, че имате план, който включва текстови съобщения.

Какъв е смисълът на iMessage?

iMessage е услугата за незабавни съобщения на Apple за устройства като iPhone, iPad и Mac. Издаден през 2011 г. с iOS 5, iMessage позволява на потребителите да изпращат съобщения, снимки, стикери и други между всякакви устройства на Apple през интернет.

Ще се изтрият ли съобщенията ми, ако изключа iMessage?

Отговор: A: Изключването на iMessage НЯМА да изтрие iMessages в момента на телефона.

Препоръчано: