Logo bg.boatexistence.com

Можете ли да четете комиксология на kindle paperwhite?

Съдържание:

Можете ли да четете комиксология на kindle paperwhite?
Можете ли да четете комиксология на kindle paperwhite?

Видео: Можете ли да четете комиксология на kindle paperwhite?

Видео: Можете ли да четете комиксология на kindle paperwhite?
Видео: Колко книги можете да четете с метода Метачетене? 2024, Може
Anonim

Всички комикси, закупени в магазина на Amazon, ще се покажат във вашия Kindle И приложението Comixology; Ще има дори „интелигентен списък“, наречен „From Your Kindle“. Съвместими са модели: Kindle (8-мо, 10-то поколение), Kindle Paperwhite (7-мо, 10-то поколение), Kindle Oasis (8-мо, 9-то, 10-то поколение) и Kindle Voyage (7-мо поколение).

Можете ли да четете comiXology на Kindle?

A: Показването на вашите покупки от comiXology в Kindle е лесно! Всичко, което трябва да направите, е щракнете върху „Покажете вашите comiXology книги“на вашата страница с настройки на comiXology След това отидете на вашето приложение Kindle и дръпнете надолу, за да опресните и ще се появят вашите комикси от библиотеката. (Можете също да докоснете Още и след това докоснете Синхронизиране, за да обновите библиотеката си.)

Може ли Kindle Paperwhite да чете аудиокниги?

Чипът Bluetooth ще ви позволи да свържете слушалки или високоговорител и това е начин да слушате аудиокниги Audible на вашия нов Kindle Paperwhite. … Можете да пуснете както аудиокниги, закупени в Audible Store, така и придружители на аудиокниги, закупени за книги на Kindle, които вече притежавате.

Можете ли да използвате приложения на Kindle Paperwhite?

Как да инсталирате активното съдържание на Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Touch. Най-простият начин да получите приложения за Kindle е като доставяне на закупени книги до Kindle От дясната страна на продуктовата страница изберете на кое устройство искате да доставите това приложение, след което щракнете върху „Купете сега с 1 щракване.

Kindle същото ли е като comiXology?

Kindle Unlimited срещу

ТЕ СА РАЗЛИЧНИ АБОНАМЕНИ. Comixology Unlimited има 2 242 заглавия на Marvel. Kindle Unlimited има само 40 заглавия на Marvel. Kindle Unlimited включва книги на Amazon, но има много по-малко комикси.

Препоръчано: