Logo bg.boatexistence.com

Къде е revali botw?

Съдържание:

Къде е revali botw?
Къде е revali botw?

Видео: Къде е revali botw?

Видео: Къде е revali botw?
Видео: Revali's theme - The Legend Of Zelda Breath Of The Wild 2024, Може
Anonim

Той благодари и поздравява Линк за успеха там, където се провали, и признава Линк като воин, достоен за Гейл на Ревали. След като Линк си тръгва, Ревали лети Medoh, кацайки на върха на гигантския каменен костур над Rito Village.

Как да стигна до бурята на Ревали в дъха на дивата природа?

Връзката получава Гала на Ревали от духа на шампиона на Рито Ревали, след като победи Windblight Ganon и успокои Божествения звяр Vah Medoh. След като се използва благословията, тя изстрелва Link в небето и създава възходящ поток, който може да се използва повторно, докато изчезне.

Как отключвате балада за шампионите?

За да започнете мисията на Шампионската балада, трябва да сте победили всичките четири Божествени животни в основната игра, но не е нужно да сте свалили самия Calamity Ganon. Вижте нашите ръководства за всеки Божествен звяр точно по-долу, ако все още имате да ги завършите.

Ревали мрази ли връзката?

Неговото негодувание към Линк се дължи на завистта на по-високата му позиция, както и на липсата на изразяване, което го търка по грешния начин. 100 години преди събитията от Breath of the Wild, Ревали е шампион на племето Рито. … След това Ревали заявява неодобрението си към Линка, докато Урбоза не му каже да спре

Откъде да вземете Revali's Gale?

Галеят на Ревали е една от четирите благословии на шампиони и ключов предмет, открит в Breath of the Wild. Получава се от Ревали след победа над Windblight Ganon в Божествения звяр Vah Medoh.

Препоръчано: