Logo bg.boatexistence.com

Беше ли извикано лицето на neutrogena age shield?

Съдържание:

Беше ли извикано лицето на neutrogena age shield?
Беше ли извикано лицето на neutrogena age shield?

Видео: Беше ли извикано лицето на neutrogena age shield?

Видео: Беше ли извикано лицето на neutrogena age shield?
Видео: Родопска Китка - Wrist Rhodope Vievska Folk Group 2024, Може
Anonim

Johnson & Johnson обявиха доброволно изтегляне на няколко спрейове за слънцезащитни продукти, които са замърсени с бензол, известен канцероген. Засегнатите марки включват аерозолни слънцезащитни продукти Neutrogena и Aveeno.

Омбрелът има ли бензол?

Ombrelle Canada изтегли всички партиди слънцезащитни продукти Ombrelle Garnier Complete Dry Mist Spray със SPF 30 и SPF 60. … Няма "безопасни" нива на бензол, каза He alth Канада и хората често са рутинно изложени на това чрез вдишване на автомобилни отработени газове или вторичен дим от цигари.

Как да получа възстановяване на сумата за изтегленото слънцезащитен крем Neutrogena?

За да получат възстановяване на сумата, потребителите трябва да попълнят формуляр на уебсайта на J&J's Consumer Care Center и да предоставят името на продукта, размера и количеството на закупените артикули; за четири или повече единици потребителите ще трябва да представят доказателство за покупка (снимка/сканиране на касова бележка или една снимка на всички артикули).

Сънбум има ли бензол?

Други марки попаднаха в списъка на Valisure, въпреки че продуктите J&J, CVS и Sun Bum имаха сред най-високите концентрации на бензол, според Valisure. Два други продукта Sun Bum имаха много ниски нива на бензол в тестовете на Valisure. Ето артикулите, които са премахнати от продажба: Neutrogena Beach Defense аерозолен слънцезащитен крем.

Слънцезащитен крем Neutrogena безопасен ли е за лицето?

Neutrogena Sensitive Skin Face Sunscreen SPF 50

Тази нежна формула е некомедогенна, без масла и хипоалергенна, без пара-аминобензоена киселина и без аромат, което я прави безопаснадостатъчно за всеки с чувствителна кожа и акне, който да носи ежедневно.

Препоръчано: