Logo bg.boatexistence.com

Кой може да участва в кръга за почистване?

Съдържание:

Кой може да участва в кръга за почистване?
Кой може да участва в кръга за почистване?

Видео: Кой може да участва в кръга за почистване?

Видео: Кой може да участва в кръга за почистване?
Видео: ИВАН ГЕШЕВ:ПУТИН НЕ ПРОЩАВА. УБИЙСТВОТО НА ПРИГОЖИН Е ПОЛИТИЧЕСКО, КАКТО И НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. 2024, Юли
Anonim

(1) Кандидатите, които са преминали NEET-UG Cut Off 2021, могат да се явят за NEET Mop Up Round. (2) Кандидатите, които не са се регистрирали преди това за NEET UG Consulting 2021, могат да участват в Mop-Up Round. (3) Кандидатите, които са се регистрирали в NEET Consulting, но не са получили място, могат да се явят за Mop-Up Round Counselling.

Мога ли директно да участвам в кръга за почистване?

Да, можете да дадете нова регистрация за кръг за почистване, ако не сте се регистрирали в предишните кръгове. И може да има място в действителни, централни и esic колежи според вашите оценки.

Кой може да участва в кръга за почистване в Wbjee?

Кандидатите, които не са получили никакво място в WBJEE Consulting Round-2, могат да участват в WBJEE Consulting Mop-up Round. Кандидатите трябва да се регистрират за кръг за почистване, а също така трябва да извършат плащане на кръг за почистване, попълване по избор.

Кой отговаря на условията на кръга за почистване на NEET UG 2020?

Само онези кандидати, които са се класирали за NEET 2020, имат право да участват в кръга за почистване. Във всеки щат, независимо от местожителството им, кандидатите, отговарящи на условията за NEET, могат да участват в кръга за почистване срещу свободните места, запазени за щатите чрез квота от 15 процента.

Някой има ли място в кръга за почистване?

Отговор. Не, това не е свързано с принципа първи дошъл, първи обслужен, тъй като това е един вид последен кръг от консултиране за запълване на свободните места, които не са заети под 15% квота и са превърнати в държавни места.

Препоръчано: