Logo bg.boatexistence.com

Матю и Картие все още ли са заедно?

Съдържание:

Матю и Картие все още ли са заедно?
Матю и Картие все още ли са заедно?

Видео: Матю и Картие все още ли са заедно?

Видео: Матю и Картие все още ли са заедно?
Видео: INAAM (Full Song) Masoom Sharma, Manisha Sharma | Sweta Chauhan | New Haryanvi Songs Haryanavi 2021 2024, Може
Anonim

Картие и Матю обявиха раздялата си две седмици след като напуснаха вилата на Love Island Australia 2019 Villa. Двамата днес разкриха в Instagram, че са просто приятели, като Cartier отмени зараждащата им романтика. „Хей, момчета!

С кого се среща Cartier сега?

Cartier се среща с NRL играч Джейк Симпкин. Тя обяви публично връзката им през март 2021 г. Джейк, 19 г., е проститутка и изгряваща звезда за Wests Tigers.

Синтия и Аарон все още ли са заедно?

Любовната история за Синтия и Аарон от Love Island Австралия приключи. Синтия влезе в Instagram само преди минути, за да сподели новината, че тя и Аарон са тръгнали по отделните си пътища.

Защо Картие се раздели с Матю?

Голям фактор, водещ до раздялата на Адам и Картие, беше просто невъзможността да развиват връзката си и да създават нови споделени преживявания във вилата… „Това също е огромно нещо, да бъдеш извън вилата и да можете да имате нови преживявания и да правите нови неща.

Някоя от двойките на Остров на любовта в Австралия все още ли е заедно?

Джош и Амелия : ЗАЕДНОДоказване на любовта все още съществува, финалистите на трето място Джош и Амелия продължават да са силни извън вилата. Те официализираха нещата малко след като се върнаха за Австралия, когато Джош помоли Амелия да бъде негова приятелка и сега да живеят заедно в Сидни.

Препоръчано: