Logo bg.boatexistence.com

Letgo и offerup се сляха ли?

Съдържание:

Letgo и offerup се сляха ли?
Letgo и offerup се сляха ли?

Видео: Letgo и offerup се сляха ли?

Видео: Letgo и offerup се сляха ли?
Видео: Америка, онлайн барахолка OfferUp . Купи - продай . 2024, Може
Anonim

С присъединяването на letgo към OfferUp, ние имаме възможността да комбинираме силните страни на двата пазара, за да създадем по-голямо и по-добро изживяване за купувачи и продавачи. Продавачите могат да достигнат до повече купувачи и да продават по-бързо на нашия нов комбиниран пазар, а купувачите получават достъп до повече сделки.

Какво се случи с OfferUp and letgo?

Продавам. Отпусни се. - OfferUp и Letgo вече са един голям пазар.

Кога OfferUp и letgo се обединиха?

СИАТЪЛ, авг. 31, 2020 /PRNewswire/ - Днес, OfferUp обяви, че е комбинирал пазарите OfferUp и letgo в едно с новото приложение OfferUp & letgo, създавайки подобрено изживяване, което обединява милиони купувачи и продавачи в целия свят нация.

Връща ли се Letgo?

Letgo вече не е наличен. Поне не във формата, която може би вече познавате. Популярното приложение на пазара всъщност е придобито от OfferUp (друг онлайн пазар).

Мога ли да използвам данните си за вход в Letgo за OfferUp?

За да влезете в акаунта си в OfferUp, като използвате вашия метод letgo за вход. Регистрирането за OfferUp акаунт е лесно. Можете да използвате същия метод за влизане, който сте използвали при letgo и вашите оценки, брой продажби и покупки и датата на присъединяване ще се прехвърлят към новия ви акаунт в OfferUp.

Препоръчано: