Logo bg.boatexistence.com

Капитал на cardone връщане ли е?

Съдържание:

Капитал на cardone връщане ли е?
Капитал на cardone връщане ли е?

Видео: Капитал на cardone връщане ли е?

Видео: Капитал на cardone връщане ли е?
Видео: $550,000 investment into Cardone Capital 2024, Може
Anonim

Cardone Capital е платформа за краудфандинг на недвижими имоти, която предлага средства за акредитирани инвеститори и неакредитирани инвеститори. … Компанията не предлага акции на инвестиционен тръст за недвижими имоти (REIT).

Какъв тип бизнес е Cardone capital?

Cardone Capital LLC работи като компания за инвестиции в недвижими имоти Компанията идентифицира, придобива и управлява доходоносни имоти, които предоставят възможности на инвеститорите да запазят капиталови инвестиции, да събират парични разпределения, и бъдещо поскъпване на капитала на активите.

Капиталът на Cardone публично търгува ли се?

компанията

В момента не съществува публичен пазар за нашите интереси. Компанията ще се управлява от Cardone Capital, LLC, („Управителят“) дружество с ограничена отговорност от Делауеър, което се управлява от Grant Cardone.

Какво се квалифицира като REIT?

Какво е REIT? … За да се квалифицира като REIT, компанията трябва да има по-голямата част от своите активи и приходи, свързани с инвестиции в недвижими имоти и трябва да разпределя поне 90 процента от облагаемия си доход на акционерите годишно под формата на дивиденти.

Cardone Capital частен капитал ли е?

Местно базирана в Маями частен капитал фирмата за недвижими имоти Cardone Capital затвори два фонда за закупуване на четири имота на стойност 350 милиона долара. … Cardone Capital е специализирана в многофамилни жилищни сгради в югоизточната част на Съединените щати, с имоти във Флорида, Джорджия, Тенеси, Тексас, Алабама и Мериленд.

Препоръчано: