Logo bg.boatexistence.com

Умира ли масару даймон?

Съдържание:

Умира ли масару даймон?
Умира ли масару даймон?

Видео: Умира ли масару даймон?

Видео: Умира ли масару даймон?
Видео: Chance for a bright future | Danganronpa Online (Private game) 2024, Може
Anonim

По време на кредитите, както и в Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School, е показано, че Масару е оцелял при екзекуцията си , заедно с другите Warriors of Hope Warriors на надеждата Воините на надеждата са основните антагонисти на Danganronpa Друг епизод: Ultra Despair Girls Те се състоят от лидера им Монака Това и нейните миньони Нагиса Шингетсу, Котоко Уцуги, Джатаро Кемури и Масару Даймон, с Нагито Комаеда като техен така наречен Слуга. https://villains.fandom.com › wiki › Warriors_of_Hope

Войни на надеждата | Злодеи Wiki

Нагиса Шингетсу мъртва ли е?

Aftermath. Изображение по време на кредитите, наречено „Деца след историята“, показва, че Нагиса, Котоко, Масару и Джатаро всички са живи и заедно.

Какво направи Котоко на Комару?

Котоко отива в базата за съпротива на възрастните и изважда Комару от килията й, подмамвайки я да мисли, че ще бъде пусната. Тя отвлича Комару и планира да я „експлоатира“по същия начин, по който е била, но Геноцид Джак се появява малко след това, за да я спаси.

Какво се случи Комару Наеги?

Комару се опита да се скрие в ресторанта, но скоро осъзна, че ако се скрие, не след дълго ще бъде намерена и убита от Монокумас.

Кой е влюбеният на Макото?

Kyoko Kirigiri е главната героиня на видеоиграта и аниме сериала Dangaronpa и любовния интерес на Макото Наеги.

Препоръчано: