Logo bg.boatexistence.com

Може ли Destiny 2 да работи на превключвател?

Съдържание:

Може ли Destiny 2 да работи на превключвател?
Може ли Destiny 2 да работи на превключвател?

Видео: Може ли Destiny 2 да работи на превключвател?

Видео: Може ли Destiny 2 да работи на превключвател?
Видео: Событие "Фестиваль усопших" 2022. Пройдено! Что интересного и не очень можно получить?! (Destiny 2) 2024, Юли
Anonim

' В момента няма планове за Switch” Интересно е, че Noseworthy цитира слабите онлайн функции на Switch като основна причина, поради която Destiny 2 няма да работи на конзолата, т.к. Липсата на мощност на Switch почти сигурно също е фактор, допринасящ за решението на Bungie.

Можете ли да играете Destiny 2 на превключвателя?

Destiny 2 Beyond Light не е на Nintendo Switch. Точно така, фенове на Nintendo, Bungie все още не е пренесъл Destiny 2 на Switch. … Destiny 2 Beyond Light също е на Xbox Game Pass (макар и не за компютър), което означава, че Project xCloud стрийминг се поддържа за заглавието на устройства с Android.

Безплатен ли е Helltaker на превключвател?

Helltaker за switch

Helltaker е игра, проектирана и разработена от Łukasz Piskorz (vanripperart). Играта беше пусната само за компютър в Steam, но направих порт за Nintendo Switch, играта е безплатна, но ако искате да подкрепите разработчика, можете да закупите артбука и рецептата за палачинки или да бъдете патреон.

Защо Vanripper направи Helltaker?

Авторска жалба: В книгата за изкуството Ванрипър признава, че Helltaker е направен, за да привлече желанието му за демонични момичета в остри костюми. Той също така с раздразнение отбелязва как мъжките демони често носят костюми в художествената литература, но жените демони почти никога не го правят.

Защо Destiny 2 премахна червеното?

Те премахнаха Red War, Osiris и Warmind защото Free2Players имаха твърде много съдържание за игра и Bungie искаше да заключи това възможно най-скоро. Free2Players вече нямат почти нищо и трябва да похарчат £100, за да получат истории или съдържание, което си струва да играете, и оборудване, което си струва да имате.

Препоръчано: