Кога да правим jotunheim ac valhalla?

Съдържание:

Кога да правим jotunheim ac valhalla?
Кога да правим jotunheim ac valhalla?

Видео: Кога да правим jotunheim ac valhalla?

Видео: Кога да правим jotunheim ac valhalla?
Видео: ФИЛЬМ ВЗОРВАЛ МИР! БОГАТЫЙ НАСЛЕДНИК СТРОИТЕЛЬНОЙ КОМПАНИИ! Не оглядывайся назад! Русские сериалы 2024, Октомври
Anonim

Въпреки това, Йотунхайм не може да бъде посетен преди след завършване на първата мисия в Асгард. Говорете с Валка, след като завършите мисиите на Асгард и вземете мисия, наречена "Going Deeper". Eivor ще бъде инструктиран да бере Fireweed и жълт кантарион.

Кога трябва да отида в Jotunheim AC Valhalla?

Ще получите Йотунхайм, като изпълните мисии. Можете свободно да напуснете това място и да се върнете тук по-късно. Можете да се върнете в Jotunheim дори след като завършите сюжетните линии в тази област. Препоръчителното ниво на опит за този регион е 190.

Какво ниво е Jotunheim AC Valhalla?

Jotunheim има препоръчително ниво на мощност от 190 и ми изглежда по-голям от Асгард (това може да е, че по-малко от картата е вода, така че се чувства по-голям).

Какво получавате за завършване на Йотунхайм?

Богатство на Йотунхайм

Йотунхайм съдържа 33 различни точки на богатство, известни като Кръвните камъни на Имир Тези колекционерски предмети се намират в сандъците като всяко друго богатство, но могат само се използва, след като всички те бъдат събрани в олтар в Асгард, за да получите 5 точки за умения.

Можете ли да отидете до Йотунхайм в AC Valhalla?

Можете да поставите това, за да се сдобиете с AC Valhalla Excalibur. … Вече можете да се върнете към Ravensthorpe и да дадете билките на Валка, за да завършите мисията AC Valhalla Going Deeper. Тя ще направи втори еликсир и ще можете да го използвате, за да пътувате до Йотунхайм.

Препоръчано: