Logo bg.boatexistence.com

Кое е по-добре tailgater или playmaker?

Съдържание:

Кое е по-добре tailgater или playmaker?
Кое е по-добре tailgater или playmaker?

Видео: Кое е по-добре tailgater или playmaker?

Видео: Кое е по-добре tailgater или playmaker?
Видео: ТОП-5 самых доступных внедорожников на 2022 год 2024, Може
Anonim

Докато Playmaker е страхотна опция на изгодна цена, Tailgater определено е по-подходящ за опитни потребители поради многоканалната си поддръжка и напълно автоматизирана настройка..

Кое е най-новото задна врата?

НОВИЯТ DISH Tailgater 4 е напълно автоматична, преносима HD сателитна антена, която се намира на земята или се монтира на покрива на вашия RV. Базиран на KING Tailgater номер 1, DISH Tailgater е антена на икономична цена за тези, които не се нуждаят от свързване на повече от 1 телевизор.

Колко струва задната врата на чиния?

DISH Outdoors пакети, започващи от $379 SRP Напълно автоматичен и HD, DISH Tailgater е икономична опция както за RVers, така и за Tailgater! Най-съвременният, преработен Tailgater Pro, с първия по рода си ултрамодерен прозрачен капак е идеален за Tailgating и RVing.

Мога ли да използвам DISH tailgater у дома?

Да, можете да добавите Tailgater към съществуващия си акаунт и да гледате същото програмиране, което харесвате у дома, на страхотно открито! Купете Tailgater и съвместим приемник DISH и след това добавете приемника към съществуващия си акаунт, като се обадите на 1-800-333-DISH (3474). Може да се прилага такса от $7/месец.

Как работи кралският tailgater?

Просто свържете първокласния сателит Tailgater Pro антена към вашия съвместим DISH HD Solo приемник (изисква се, продава се отделно), за да захранвате антената и да предавате HD видео и аудио сигнал към вашия приемник. Ще получите 50' коаксиален кабел, за да сте сигурни, че можете да достигнете от вашия сателит до вашия телевизор, където и да отидете.

Препоръчано: