Logo bg.boatexistence.com

Ще работи msi afterburner с гигабайтови карти?

Съдържание:

Ще работи msi afterburner с гигабайтови карти?
Ще работи msi afterburner с гигабайтови карти?

Видео: Ще работи msi afterburner с гигабайтови карти?

Видео: Ще работи msi afterburner с гигабайтови карти?
Видео: MSI Afterburner: как пользоваться, настройка 2024, Може
Anonim

Ще работи с всеки производител. Ако сте го използвали за овърклок, проверете стабилността му, след това изпълнете няколко бенчмарка на склад и след това овърклокнете настройките, вижте дали изобщо се подобрява.

Какви карти работят с MSI Afterburner?

MSI afterburner е съвместим с всички графични процесори независимо от производителя на чипсета, било то Nvidia или AMD и производителя на карти (MSI, EVGA, Gigabyte и др.), което го прави много гъвкав инструмент за настройка на графиката. Можете да използвате програмата с ASUS GeForce RTX 2080 или Gigabyte AORUS Radeon RX 580.

работи ли MSI Afterburner с всички графични процесори?

Разработена с оглед на видеокартите на MSI, помощната програма ще работи и за всички други марки видеокарти. … Подобно на помощната програма ASUS GPU Tweak, това означава, че MSI Afterburner ще работи както с NVIDIA, така и с AMD базирани графични карти.

Зле ли е да използвате MSI Afterburner?

Новата функция OC Scanner в MSI Afterburner ще направи овърклока вместо вас с едно натискане на бутон. Безплатно е, работи чудесно и най-добрата част е: също е напълно безопасно!

Има ли нещо по-добро от MSI Afterburner?

Най-добрата алтернатива е Open Hardware Monitor, който е безплатен и с отворен код. Други страхотни приложения като MSI Afterburner са iStat Menus (платено), MangoHUD (безплатно, с отворен код), RivaTuner (безплатно) и Stats (безплатно, с отворен код).

Препоръчано: