Logo bg.boatexistence.com

Кой управлява курорта terranea?

Съдържание:

Кой управлява курорта terranea?
Кой управлява курорта terranea?

Видео: Кой управлява курорта terranea?

Видео: Кой управлява курорта terranea?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Април
Anonim

Terranea е собственост на съвместно предприятие, състоящо се от Lowe Enterprises и JC Resorts и се управлява от CoralTree Hospitality.

Тръмп притежава ли Terranea в Палос Вердес?

Тръмп не притежава Terranea. Имаше партньорство в един момент, преди няколко години, между Terranea и голф игрището на Тръмп. В момента не изглежда да е активно партньорство. … Тръмп притежава голф игрище наблизо.

Terranea част от хотелска верига ли е?

(9 октомври 2019 г.) - Terranea, водещият луксозен курорт на брега на океана в Лос Анджелис, продължавайки ангажимента си да гарантира безопасността и сигурността на своите сътрудници, обяви днес, че това е първият и единствен независим хотел подписал инициативата 5-звездно обещание на Американската асоциация за хотели и настаняване.

Кой притежава Terranea 2017?

Имотът на курорта на стойност 480 милиона долара е собственост на базираната в Лос Анджелис Lowe Enterprises и в него работят 1200 души. Курортът разполага с близо 600 стаи, четири басейна с изглед към океана, спа център и голф игрище с девет дупки.

Теранеа ли е мястото, където преди беше Marineland?

Terranea Resort е хотел и спа на стойност 480 милиона долара, току-що завършен на бившото място на Marineland of the Pacific в Ранчо Палос Вердес. Единственият по рода си в окръг Лос Анджелис, той ще се конкурира с най-луксозните крайбрежни курорти в окръг Саут Ориндж.

Препоръчано: