Logo bg.boatexistence.com

Кой притежава курорта Terranea?

Съдържание:

Кой притежава курорта Terranea?
Кой притежава курорта Terranea?

Видео: Кой притежава курорта Terranea?

Видео: Кой притежава курорта Terranea?
Видео: SOFITEL FIJI RESORT Denarau Island, Fiji 🇫🇯【4K Resort Tour & Review】A Solid Choice! 2024, Може
Anonim

Terranea е собственост на съвместно предприятие, съставено от от Lowe Enterprises и JC Resorts и се управлява от CoralTree Hospitality.

Кой управлява Terranea Resort?

Haack е отговорен за цялостното функциониране на Terranea Resort, луксозната дестинация от 102 акра, разположена по крайбрежието на Калифорния на полуостров Палос Вердес.

Кой притежава Terranea 2017?

Имотът на курорта на стойност 480 милиона долара е собственост на базираната в Лос Анджелис Lowe Enterprises и в него работят 1200 души. Курортът разполага с близо 600 стаи, четири басейна с изглед към океана, спа център и голф игрище с девет дупки.

Теранеа ли е мястото, където преди беше Marineland?

Terranea Resort е хотел и спа на стойност 480 милиона долара, току-що завършен на бившото място на Marineland of the Pacific в Ранчо Палос Вердес. Единственият по рода си в окръг Лос Анджелис, той ще се конкурира с най-луксозните крайбрежни курорти в окръг Саут Ориндж.

Колко акра е Terranea Resort?

С невероятна гледка към Тихия океан, Terranea Resort служи като първокласен луксозен курорт на южното крайбрежие на Калифорния. Прославен с естествената си красота, 102-акра убежището разполага със стаи за гости и апартаменти, включително просторни бунгала, къщи за гости и вили.

Препоръчано: