Logo bg.boatexistence.com

В кого се превръща dreepy?

Съдържание:

В кого се превръща dreepy?
В кого се превръща dreepy?

Видео: В кого се превръща dreepy?

Видео: В кого се превръща dreepy?
Видео: SCREAMED - LOST ₽200.000 / TRASHCASH: Silence 2024, Април
Anonim

Ако хванете Dreepy, за щастие нямате нужда от специални предмети, за да го накарате да се развива. Ще се развие в Drakloak на ниво 50, последвано от Dragapult на ниво 60. Когато получите Dragapult, той може да научи някои невероятно мощни движения като Phantom Force на ниво 48, Dragon Rush на ниво 63 и Last Resort на ниво 78.

В кого се превръща Drakloak?

Drakloak (на японски: ドロンチ Doronch) е покемон от двоен тип Дракон/Призрак, въведен в VIII поколение. Той еволюира от Dreepy, започвайки от ниво 50 и еволюира в Dragapult, започвайки от ниво 60.

Защо Dreepy е тип призрак?

Dreepy са преродени призраци на праисторически вид, който някога е живял в древни морета. Склонен е да се скита по местата, където някога е живял, след като се преражда. Dreepy са изключително слаби в битка, толкова много, че само по себе си едно дете би могло да го победи.

Как да развия Drakloak до Dragapult?

Не можете да хванете Dragapult в Pokemon Sword and Shield. Можете да го получите само като търгувате с предишната му еволюция, Drakloak. След като хванете Drakloak и го доведете до ниво 60, търгуването с него ще го накара да се превърне в Dragapult.

Как да развия Drakloak?

Drakloak има 1-2% шанс за хвърляне на хайвера и ще бъде около ниво 55-58. Можете също да хванете Dreepy в в същата област и да го развиете в Drakloak. На ниво 50 Dreepy може да еволюира в Drakloak. На ниво 60, вашият Drakloak може да еволюира в Dragapult, призрак и тип дракон.

Препоръчано: