Logo bg.boatexistence.com

Усвоена ли е музиката на Apple за itunes?

Съдържание:

Усвоена ли е музиката на Apple за itunes?
Усвоена ли е музиката на Apple за itunes?

Видео: Усвоена ли е музиката на Apple за itunes?

Видео: Усвоена ли е музиката на Apple за itunes?
Видео: How to Add MUSIC From Computer to iPhone, iPad or iPod 2024, Може
Anonim

От 2012 г. Apple изпълнява програма, която нарича Mastered за iTunes. Инициативата позволява на инженерите да запазят възможно най-високото качество при кодиране на основни записи за цифрово разпространение чрез iTunes (а сега и Apple Music).

Има ли Apple Music master?

Apple приема 24-битови глави с висока разделителна способност при 44.1, 48, 88.2 и 96 kHz резолюция за подаване директно чрез нашите стандартни работни процеси. … След това вашата музика се подготвя за Apple Music и iTunes Store. За да научите повече и да започнете, посетете Apple Digital Masters.

Как да получа Apple Music Master?

За да получите своя запис в секцията Apple Digital Masters на iTunes, вашата музика трябва да е мастерирана от сертифициран инженер на Apple Digital MastersКогато вие или вашият лейбъл изпратите песента си в iTunes, трябва да включите няколко подробности. Името на студиото, инженера и техния имейл адрес.

Звучат ли по-добре дигиталните майстори на Apple?

Mastered for iTunes Основната иновация е подобряването на основния запис до по-висока разделителна способност, отколкото инженерите използват за стандартните компактдискове. По този начин, когато файловете са кодирани във формата за изтегляне AAC на Apple, качеството на звука е значително по-високо. … „ Всичко има смисъл и звучи по-добре”

Apple Music Hi Fi?

Apple разкри ново ниво Hi-Fi ниво за Apple Music, предлагащо възпроизвеждане на аудио без загуби и поддръжка на пространствено аудио чрез Dolby Atmos без допълнително заплащане - рязка промяна в сравнение до много конкуренти за стрийминг на музика.

Препоръчано: