Logo bg.boatexistence.com

Ще убие ли смъртното докосване неразрушимо същество?

Съдържание:

Ще убие ли смъртното докосване неразрушимо същество?
Ще убие ли смъртното докосване неразрушимо същество?

Видео: Ще убие ли смъртното докосване неразрушимо същество?

Видео: Ще убие ли смъртното докосване неразрушимо същество?
Видео: Елена Блаватска-Тайната Доктрина "Езотерика" 3 Том 2 част Аудио Книга 2024, Юли
Anonim

Неразрушимите същества също пренебрегват докосването на смъртта. Обикновено едно същество се унищожава, ако получи щети от същество със смъртно докосване. Но тъй като неразрушими същества не могат да бъдат унищожени, те са имунизирани.

Неразрушимият отменя ли Deathtouch?

За въпрос 2, неразрушимите същества са имунизирани срещу докосване на смъртта, защото не са засегнати от афекти на унищожаване. Deathtouch също не помага много срещу същества, които могат да се регенерират.

Може ли същество с неразрушим да умре от Deathtouch?

Дори когато се бият със същества със смъртно докосване, същества с неразрушим излизат на върха. Въпреки това, неразрушимият има своите ограничения. Ако издръжливостта на съществото е намалена до нула, то все още умира, дори и да е неразрушимо.

Може ли увяхването да убива неразрушимо?

Прав си. Всяко създание, което е неразрушимо, не може да бъде убито от нищо, което унищожава или нанася директни щети. Неразрушим перманент не може да бъде унищожен, точка.

Убива ли нещо Deathtouch?

Deathtouch е ключова дума за способности в Magic: The Gathering. Когато създание със смъртоносно докосване нанесе каквато и да е щета на друго създание, достатъчно е да го унищожи, независимо от издръжливостта на другото създание. … Giant Scorpion MTG карта със смъртно докосване.

Препоръчано: