Logo bg.boatexistence.com

На кое ниво се развиват zweilous?

Съдържание:

На кое ниво се развиват zweilous?
На кое ниво се развиват zweilous?

Видео: На кое ниво се развиват zweilous?

Видео: На кое ниво се развиват zweilous?
Видео: НИВА: Интересные факты об автолегенде 2024, Може
Anonim

Zweilous (на японски: ジヘッド Jiheddo) е еволюцията на Deino и преди еволюцията на Hydreigon. Сега има две глави. Той еволюира в Hydreigon на ниво 64, следователно е един от най-трудните за еволюиране покемони тип дракон.

Как се развивате в Zweilous?

За да развиете Zweilous, всичко, което трябва да направите, е да го повишите, докато достигне ниво 64, в което той ще еволюира в Hydreigon, тъмния/драконов тип. Просто го внесете във вашето парти, за да натрупате опит или го нахранете с бонбони, за да му помогнете да изравните.

Истинска ли е Mega Hydreigon?

352,7 lbs. Hydreigon е псевдолегендарен покемон от двоен тип Dark/Dragon. … Може Mega да се развие в Mega Hydreigon с помощта на Hydreigonite.

Колко добър е Hydreigon?

Hydreigon е прилично допълнение към метата на Master League със способността си да създава натиск върху Metagross, Dragonite, Garchomp и да проверява Mewtwo. Това се дължи на факта, че и Dragon Breath, и Bite са отлични PvP ходове по отношение на щетите.

Как получавате Hydreigon?

Hydreigon може да бъде придобит само в Pokémon Sword. Най-лесно е да придобиете Hydreigon, като улавяте и развивате една от предварителните му еволюции, Deino или Zweilous. И Дейно, и Звайлус се появяват в Дивата зона в Pokémon Sword. Единственият начин да получите Hydreigon в Pokémon Shield е да го размените от Pokémon Sword.

Препоръчано: