Logo bg.boatexistence.com

По какво се различава noli me tangere от el filibusterismo?

Съдържание:

По какво се различава noli me tangere от el filibusterismo?
По какво се различава noli me tangere от el filibusterismo?

Видео: По какво се различава noli me tangere от el filibusterismo?

Видео: По какво се различава noli me tangere от el filibusterismo?
Видео: Wounded Birds - Эпизод 22 - [Русско-румынские субтитры] Турецкая драма | Yaralı Kuşlar 2019 2024, Може
Anonim

Noli е любовна история или романтичен роман, посветен на нашата родина, докато El fili е политически роман, свързан с отмъщение и гняв и е посветен на ГОМБУРЗА. Първият е повече за действие и движение, вторият е обмислен, дискурсивен и диалектен.

Кое е по-добре Noli Me Tangere или El Filibusterismo?

Лично, предпочитам El Filibusterismo пред Noli Me Tangere, защото по-ранният роман показва истинските характеристики на филиппинците – това да обичаш страната си, дори това би означавало живота им. Този роман имаше толкова много неочаквани обрати на събития и разкрива бунтовническата страна на Ризал.

Какъв е приносът на Noli Me Tangere и El Filibusterismo?

Noli Me Tangere и El Filibusterismo имат прилики по отношение на целта и целта. И двете имат за цел да просветят филипинците какво се случва в страната Те искат хората да се борят за страната си и да имат пълната свобода. Една от великите книги, написани от нашия национален герой, д-р

Каква е причината за писанията на Ризал Noli Me Tangere и El Filibusterismo?

Хозе написа два романа Noli Me Tangere и El Filibusterismo , за да покаже на хората как Филипините са били робствани от Испания. Хосе направи филипинската лига, за да получи първата си група за реформи и да получи свободата си от Испания.

Свързани ли са Noli Me Tangere и El Filibusterismo?

El Filibusterismo, известен също с английското си заглавие The Reign of Greed, е вторият роман, написан от Хосе Ризал и продължението на Noli Me Tangere Публикувано през 1891 г., продължава критиките на Ноли за злоупотребите и корупцията, извършени от испанското правителство.

Препоръчано: