Logo bg.boatexistence.com

Къде да намеря deianeira ac odyssey?

Съдържание:

Къде да намеря deianeira ac odyssey?
Къде да намеря deianeira ac odyssey?

Видео: Къде да намеря deianeira ac odyssey?

Видео: Къде да намеря deianeira ac odyssey?
Видео: SINAN - Mega bomba / SINAN - Мега бомба 2024, Може
Anonim

Ако куестът "Отмъщението на братята" е завършен, Деянейра може да бъде намерена в Пещерата на Оракула. В противен случай тя се скита из преродените хълмове на Беотия.

Къде мога да намеря информация за deianeira?

Дейнейра се движи наоколо. Намерете повече информация за нея в Градът на Орхоменос или я намерете близо до пристанището Кройзис близо до езерото Копаис. Обадете се на Икарос, за да я нацелите.

Трябва ли да убия Питагор в AC Odyssey?

Вие можете да изберете да се биете с Питагор в интензивна битка за жезъла на Хермес Трисмегист. Само говоренето също ще ви даде същите резултати с Питагор, който умира спокойно, след като ви даде жезъла.

Как получавате трофей на Conqueror?

За да получите трофея на завоевателя ви трябва пълно нападение: Черната империя и плячкосайте Mini Boss Black Warden Rhothkozz в Uldum или завършете Assault: The Black Empire и плячкосайте Mini Boss Vil 'raxx в долината на вечните цветове.

Как изпълнявате мисията за хипократ?

След завръщането си при Хипократ, той все още няма да реши дали да излекува човека. Говорете с него направо, за да завършите задачата. След това Хипократ ще бъде видян да се грижи за пациент, който иска да умре. Откажете да убиете пациента и в крайна сметка ще получите мисия.

Препоръчано: