Все още ли правят бира текате?

Съдържание:

Все още ли правят бира текате?
Все още ли правят бира текате?

Видео: Все още ли правят бира текате?

Видео: Все още ли правят бира текате?
Видео: Ъпсурт - 3 в 1 [Official HD Video] 2024, Септември
Anonim

За Cerveza Tecate®, това някъде е градът Tecate, Долна Калифорния, Мексико. фирмените бири Tecate® се варят повече от 60 години и продължават да растат днес.

Преустановен ли е Tecate?

„Последните бутилки Tecate, Corona, Modelo Especial и Dos Equis за мексиканска консумация излязоха от линиите в началото на април,” съобщи MSN тази седмица. … Пиящите Corona и Modelo засега са в безопасност, все още варят бира за потребителите в САЩ, но не и за мексиканците, според доклад на Bloomberg News.

Продава ли се бира Tecate в САЩ?

Heineken САЩ пуска Tecate Alta в тънки кутии, за да повиши продажбите на ключови пазари. WHITE PLAINS, N. Y. … консерви в Южна Калифорния, Аризона, Ню Йорк и Южен Тексас марката ще се стреми да се разшири до допълнителни основни пазари и по-големи размери на опаковките до есента на 2021 г.

Продава ли Walmart бира Tecate?

Намерете своя вкус с някоя от нашите три различни бири за разпродажба – Original Tecate, Tecate Light и Tecate Michelada Diablo. Намерете страхотни цени и оферти за бира Tecate в магазините на Walmart или онлайн за лесно и удобно вземане.

Heineken притежава ли Tecate?

Двете най-големи марки са Heineken и Tecate; въпреки че портфолиото включва Amstel, Fosters (в Европа и Виетнам), Sagres, Cruzcampo, Skopsko, Affligem, Żywiec, Starobrno, Zagorka, Zlatý Bažant и Birra Moretti.

Препоръчано: