Logo bg.boatexistence.com

Можете ли все още да си купите бира Caffreys?

Съдържание:

Можете ли все още да си купите бира Caffreys?
Можете ли все още да си купите бира Caffreys?

Видео: Можете ли все още да си купите бира Caffreys?

Видео: Можете ли все още да си купите бира Caffreys?
Видео: ЗАКРИЧАЛ – ПОТЕРЯЛ ₽200.000 / ТРЭШКЭШ: Тишина 2024, Може
Anonim

Някъде през 2002 г., след като Coors закупи Caffrey's от Interbrew, тя преустанови вноса на бирата на пазара на Съединените щати. … Caffrey's все още се предлага в Обединеното кралство и Канада.

Продава ли Tesco бира caffreys?

CAFFREYS 4X440ML КОНФИКИ - Tesco Groceries.

Каква бира е подобна на caffreys?

Коя бира е подобна на Caffrey's? Най-очевидното сравнение с Caffrey's би било английският кремообразен ейл: Boddington's, Tetley's, John Smith's и Worthington's Всички тези бири са с ниско съдържание на алкохол, кремообразни и доста неутрални на вкус. Имате и ирландски бири, които са доста сходни.

Ирландец ли е Caffreys?

Caffrey's е освежаващ гладък първокласен ирландски ейл с гладко усещане в устата, микро мехурчета и освежаващ лесен вкус за пиене, доставящ нотка на банофи пай, богат малцов хляб и сочно червено ябълки, балансирани с фон от пикантни нотки.

Гинес горчива бира ли е?

Guinness има малцова сладост и хмелова горчивина, с нотки на кафе и шоколад. Придава се и печен вкус, благодарение на печения немалциран ечемик, който влиза в приготвянето му. Има сладък нос, с нотки на малц, който се пробива, а небцето му е гладко, кремообразно и балансирано.

Препоръчано: