Logo bg.boatexistence.com

Ще работи ли sketchup на ipad?

Съдържание:

Ще работи ли sketchup на ipad?
Ще работи ли sketchup на ipad?

Видео: Ще работи ли sketchup на ipad?

Видео: Ще работи ли sketchup на ipad?
Видео: ЧТО УМЕЕТ Apple iPad НА САМОМ ДЕЛЕ В 2022 2024, Юли
Anonim

Просто. SketchUp и iPad Pro - най-накрая заедно. С поддръжка на Apple Pencil, мултитъч и, разбира се, мишка и клавиатура, можете да използвате силата на 3D, като рисувате, плъзгате и щраквате, за да помогнете да скицирате своя творчески гений.

Можете ли да използвате безплатно SketchUp на iPad?

Оживете 3D модели на iPad или iPhone с помощта на SketchUp Viewer Навигирайте и представяйте свои собствени проекти на SketchUp или разгледайте милионите безплатни модели в 3D Warehouse БЕЗПЛАТНО! … SketchUp Viewer поддържа приложението Files на Apple, което улеснява отварянето на модели от Dropbox, Google Drive, iCloud и други приложения за съхранение на файлове.

Добър ли е SketchUp на iPad pro?

Използването на SketchUp на iPad е възможно, но това не е най-добрият ви вариант за CAD моделиране на сензорно устройство. В края на деня нито един софтуер за 3D моделиране за iPad няма да ви предложи същите възможности като настолен или преносим компютър.

С какво е съвместим SketchUp?

Можете да използвате SketchUp for Web на повечето компютри, свързани с интернет чрез препоръчан браузър ( Chrome 59+, Firefox 52+ или Microsoft Edge 84+.)

Може ли моят компютър да работи SketchUp?

SketchUp изисква Windows 7 или по-нова версия. SketchUp изисква 64-битова операционна система Windows 7 или по-нова. Няма да можете да инсталирате SketchUp на операционни системи с по-ниска версия. Надстройването на вашата операционна система до Windows 7 64-битова или по-нова ще коригира тази грешка.

Препоръчано: