Logo bg.boatexistence.com

Размазва ли се maybelline sky high?

Съдържание:

Размазва ли се maybelline sky high?
Размазва ли се maybelline sky high?

Видео: Размазва ли се maybelline sky high?

Видео: Размазва ли се maybelline sky high?
Видео: So bekommst du LANGE WIMPERN, WIE NOCH NIE! 😱 DIE SKY HIGH MASCARA FAMILIE - MAKEUP DECODED 💚 2024, Може
Anonim

Maybelline Lash Sensational Sky High осигурява леки мигли. Без лющене или размазване. Четката достига до всяка мигла за пълен обем и неограничена дължина.

Размазва ли се спиралата Maybelline Sky High?

Предоставя пълен обем и неограничена дължина. Ексклузивната четка за спирала Flex Tower се огъва, за да увеличи обема и да удължи всяка отделна мигла от корена до върха. Формула за миеща се спирала. Обогатен с екстракт от бамбук и фибри за дълги, пълни и леки мигли, които не се лющят или размазват

Размазва ли се Maybelline Lash сензационно?

Похарчих до $60 за спирала преди и макар че това беше добра спирала, Lash на Maybelline Sensational все още се носи по-дълго, без да се лющи или размазва.

Заслужава ли си спирала Maybelline Sky High?

Въпреки че Sky High Mascara на Maybelline не беше моят личен фаворит, този продукт създава впечатляваща дължина, къдрици и обем за супер достъпна цена, така че със сигурност ще намерите специален фенбаза и определено си струва да опитате, ако търсите нова спирала.

работи ли Maybelline Sky High?

На горните мигли ще забележя най-малкото намаляване на извиването и дължината след няколко часа, но промяната е толкова фина, че резултатът в края на деня е все още по-добър от повечето спирали, които съм опитвала. Това беше моето предпочитано място в продължение на дни, пълни с видеообаждания и поръчки с нисък ключ, откакто започнах да го използвам преди три месеца.

Препоръчано: