Logo bg.boatexistence.com

Как Али и Жасмин станаха приятели?

Съдържание:

Как Али и Жасмин станаха приятели?
Как Али и Жасмин станаха приятели?

Видео: Как Али и Жасмин станаха приятели?

Видео: Как Али и Жасмин станаха приятели?
Видео: А вот и подарок сюрприз от Чагатая Улусоя сыну Хазал Кая Фикрету Али! 2024, Може
Anonim

Jasmin Bhasin и Aly Goni са приятели от години, но кой беше този момент, в който се случи любовта? В интервю Жасмин сподели, че по време на задача всички съквартиранти танцуваха на популярни песни и тогава тя провела разговор с него и беше смислен.

Али Гони влюбена ли е в Жасмин?

Али Гони разкрива той обичаше Jasmin Bhasin дори преди да влезе в Bigg Boss 14: 'Любовта винаги беше там' - Hindustan Times.

Каква е връзката между Али и Жасмин?

Jasmin Bhasin и Али Гони са приятели от много години. Актьорът Жасмин Бхасин и Али Гони преминаха от приятели към връзка, като голяма част от промяната се случи по време на престоя им в Bigg Boss 14.

Как се срещнаха Али Гони и Жасмин?

Jasmin Bhasin и Aly Goni бяха най-добри приятели и се срещнаха с в риалити шоуто Khatron Ke Khiladi. Въпреки това, участието на Жасмин в къщата на Bigg Boss 14 приближи Али до нея. Той не можеше да я види да плаче и затова влезе в шоуто, за да й бъде подкрепа.

Коя е съпруга на Али Гони?

Личен живот. През 2014 г. Гони излизаше с сръбския модел Наташа Станкович, но според съобщенията двойката се раздели и беше поканена да участва като бивша двойка в Nach Baliye 9. Той започна да се среща с Jasmin Bhasin през 2021 г.

Препоръчано: