Logo bg.boatexistence.com

Ще паснат ли остриетата mach3 за фюжън бръснач?

Съдържание:

Ще паснат ли остриетата mach3 за фюжън бръснач?
Ще паснат ли остриетата mach3 за фюжън бръснач?

Видео: Ще паснат ли остриетата mach3 за фюжън бръснач?

Видео: Ще паснат ли остриетата mach3 за фюжън бръснач?
Видео: WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM 2024, Може
Anonim

Отговор: Здравейте, тези касети пасват на всички автентични дръжки Mach3. Не пасват на Fusion дръжки или друга марка дръжки.

Сменяеми ли са ножовете Mach3 и Fusion?

Истинската разлика между Mach3™ и Fusion™ е платформата, която поддържа. Тази платформа се отнася до начина, по който се свързва с дръжката на бръснач. Двете са много различни и не са взаимозаменяеми.

Всички остриета с мах 3 сменяеми ли са?

Да, те го правят. Единственото, което може да е различно, е вибриращото. Да - дори и женските ножове "Venus3" пасват - използвах едно от остриетата на жена ми веднъж, когато ми свършиха остриетата от 3 Мах.

Каква е разликата между Gillette Mach3 и Fusion?

За Gillette Fusion:

Моделът fusion е малко скъп в сравнение с Mach 3, защото има пет остриета Има и различни версии – Gillette Fusion ProGlide и Gillette мощност с допълнителни функции. И двата модела Gillette са основното предпочитание на няколко мъже.

Mach3 по-добър ли е от Gillette 5?

Остриетата Mach3 и Fusion5 предлагат високоефективно бръснене. И двете имат прецизно заточени и покрити остриета. … Остриетата Fusion5 са проектирани така, че първо да скъсяват стърнищата, а след това да режат още по-близо, за да осигурят гладко покритие само с един ход.

Препоръчано: