Logo bg.boatexistence.com

Какво е tafe moodle?

Съдържание:

Какво е tafe moodle?
Какво е tafe moodle?

Видео: Какво е tafe moodle?

Видео: Какво е tafe moodle?
Видео: Что такое Moodle? 2024, Може
Anonim

A Moodle е интерактивен уебсайт, който се използва в TAFE Illawarra за предоставяне на гъвкаво обучение за нашите студенти Можете да получите достъп до курса си по Moodle, използвайки както Windows, така и Mac операционни системи и той може да бъде достъпен или в кампуса, или от вашия домашен компютър, лаптоп, таблет или смарт телефон.

Какво е курс по Moodle?

Курс в Moodle е област, в която учителят ще добави ресурси и дейности, които учениците си да завършат. Може да е проста страница с документи за изтегляне или може да е сложен набор от задачи, при които ученето напредва чрез взаимодействие.

Как да получа достъп до Moodle TAFE NSW?

Можете да използвате Moodle Mobile app на вашия iOS iPhone/iPad или Android мобилно устройство за достъп до съдържанието на курса. Инсталирайте приложението Moodle от Apple App Store ИЛИ от Google Play Store. След като бъде инсталирано, отворете приложението и въведете своя потребителски идентификатор на TAFE и парола за достъп до вашия TAFE Course Moodle.

Какво е TAFE курс?

TAFE институтите са финансирани от правителството регистрирани организации за обучение (RTO). Те предлагат практически ориентирани курсове за професионално образование и обучение (VET), които са предназначени да дадат на учениците уменията, обучението и квалификациите, от които се нуждаят за работната сила.

Какво LMS използва TAFE NSW?

Разберете как да получите достъп до него. Научете как да си сътрудничите с вашия учител и вашите съученици с помощта на Microsoft Teams. Системата за управление на обучението (LMS), използвана за повечето курсове на TAFE NSW. read&write е софтуерна програма, която осигурява подкрепа за умения за четене, разбиране, писане и учене.

Препоръчано: