Logo bg.boatexistence.com

Ендора ще се върне ли геншин?

Съдържание:

Ендора ще се върне ли геншин?
Ендора ще се върне ли геншин?

Видео: Ендора ще се върне ли геншин?

Видео: Ендора ще се върне ли геншин?
Видео: Предметы которых больше не будет в Genshin Impact 2024, Може
Anonim

Изтича на 16.04.2021 г. Любознателна Endora вече няма да бъде наличен след събитието Wishful Drops. Също така няма да можете да екипирате любознателна Endora, след като завършите финалната мисия на събитието и вземете обикновената Endora като домашен любимец.

Мога ли все още да взема домашен любимец на Oceanid?

Докато актуализацията 1.5 трябва да дойде към края на април, вече можете да получите домашен любимец на океанида на име Endora в Genshin Impact.

Можете ли да запазите Endora?

Защо Ratchet & Clank е най-важната игра за PS5Това ще попълни лента за напредък и ще трябва да направите това пет пъти на пет различни области на проучване. След завършване ще можете да запазите очарователната Endora в Genshin Impact за себе си.

Ендора прави ли нещо Genshin Impact?

За съжаление, домашният любимец Endora е чисто естетичен и не може да помогне на играча в никакви битки или да му позволи достъп до способността "Bubble Spit", след като събитието Wishful drops приключи. Genshin Impact е наличен за мобилни устройства, компютър и PS4, като версиите за PS5 и Switch са в процес на разработка.

Приключи ли събитието Oceanid?

Според официалното съобщение от Genshin Impact, събитието Wishful Drops Oceanid ще бъде пуснато на 9 април, в 10:00 сутринта (време на сървъра) и ще продължи до 16 април, 03:59 AM (време на сървъра) Геймъри с Adventure Rank 20 или по-висок ще имат право да участват в това събитие.

Препоръчано: