Какво е подобреният medshield?

Съдържание:

Какво е подобреният medshield?
Какво е подобреният medshield?

Видео: Какво е подобреният medshield?

Видео: Какво е подобреният medshield?
Видео: ОЧИСТИТЕ ПЕЧЕНЬ, И ВАША КОЖА БУДЕТ ИДЕАЛЬНОЙ! 2024, Септември
Anonim

Enhanced IncomeShield е Интегриран план за щит, който се състои от две части – частта MediShield Life и допълнителна част от частното застрахователно покритие. MediShield Life е национална здравноосигурителна схема за всички граждани на Сингапур и постоянни жители.

Какво покрива Enhanced IncomeShield?

Това включва покритие за разходи преди и след хоспитализация, спешно лечение в чужбина и опцията за закупуване на ездачи за покриване на приспадане и съзастраховане С тези предимства, Enhanced IncomeShield се грижи за вашите болнични и хирургически разходи и ви осигурява спокойствие, докато се възстановявате.

Трябва ли да надстроя живота си на MediShield?

Ако всичко, от което се нуждаем, е медицинска помощ, когато загубим здравето си, наистина няма нужда да обмисляме надграждане, тъй като Medishield Life ще осигури „универсално покритие“. … Въпреки това, ако искаме да имаме медицинска помощ, която идва с повече комфорт, покритие и контрол, ще е необходимо да надстроим

Каква е разликата между MediShield life и Integrated Shield план?

Докато MediShield Life покрива стационарни и избрани амбулаторни лечения, няма покритие за разходите за лечение преди и след хоспитализация. … С интегриран план за щит вие ще можете да претендирате за разходи след хоспитализация като последващо лечение или физиотерапия след вашата операция.

Какво е MediShield plus?

Получете финансова помощ в случай на хоспитализация, смърт, увреждане или терминално заболяване с Medishield Plus. Включени ползи. Дневен болничен доход (DHI). Гарантирана фиксирана сума на обезщетението за всеки ден от квалифицирано болнично задържане, до 1000 дни.

Препоръчано: