Logo bg.boatexistence.com

Какво да правя с bijous wow classic?

Съдържание:

Какво да правя с bijous wow classic?
Какво да правя с bijous wow classic?

Видео: Какво да правя с bijous wow classic?

Видео: Какво да правя с bijous wow classic?
Видео: Where to Destory Hakkari Bijous, WoW Classic 2024, Може
Anonim

За да завършите тази мисия, трябва да "използвате" бижу (всеки цвят е подходящ) пред олтара в храма на остров Йоджамба. След като унищожите бижуто, получавате Zandalar Honor Token (https://classic.wowhead.com/?item=19858), който можете да използвате, за да получите репутация с племето Zandalarian.

Къде да предам Bijous ZG?

Докато стоите до олтара на Занза, можете да щракнете с десния бутон върху бижу, за да ги унищожите. Завършването на A Bijou за Zanza ще даде 150 репутация с племето Zandalar. След като приключението приключи, можете да унищожите бижута в олтара на Zanza.

За какво се използват Bijous в WOW Classic?

A bijou е "малка, изящно кована дрънкулка". От патч 1.11 бижутата се използват само в A Bijou за Zanza, което може да се повтори, за да спечелите репутация с племето Зандалар. Ако искате да унищожите бижу, не го унищожавайте просто като всеки друг предмет (някои са направили тази грешка.)

Къде да унищожа Bijous?

За да унищожите бижута, отидете до олтара на Занза (13, 15) и застанете пред каменната плоча, която превръща показалеца на мишката в лупа. След това щракнете с десния бутон върху бижуто, което дава 50 повторения на зандалар и също така ви предоставя жетон за чест на зандалар, който ще осигури допълнителни 75 повторения.

Можете ли да предадете Bijous за опит?

Не печелите опит отнарушаване на бижута. Отидох до ex alted на 58. Единственото нещо, което даде опит, бяха въоръжаването на ZG и подобрението на врата.

Препоръчано: