Logo bg.boatexistence.com

Съвместими ли са nescafe dolce gusto nespresso?

Съдържание:

Съвместими ли са nescafe dolce gusto nespresso?
Съвместими ли са nescafe dolce gusto nespresso?

Видео: Съвместими ли са nescafe dolce gusto nespresso?

Видео: Съвместими ли са nescafe dolce gusto nespresso?
Видео: Капсула за многократно ползване съвместима с кафемашини Долче Густо 2024, Може
Anonim

HiBREW 4-в-1 Многофункционална машина за еспресо Dolce Gusto, съвместима с капсула Nespresso, капсула Dolce Gusto и смляно кафе, италианска помпа за високо налягане 19 бара, 1450 W (лилаво) Научете повече за безплатното връщане.

Мога ли да използвам капсули Nescafe Dolce Gusto в машина Nespresso?

За съжаление, въпреки че звучат подобно и са собственост на една и съща компания, действителните капсулни системи са много различни и не са взаимозаменяеми. Което основно означава, че Nescafe® Dolce Gusto® или Dolce Gusto ® капсули за кафе не се вписват в кафемашини Nespresso®

Едни и същи ли са Dolce Gusto и Nespresso?

Nespresso и Dolce Gusto едно и също нещо ли е? Не! Те са различни капсулни системи. Капсулите на двете марки са напълно различни една от друга по отношение на размер, плътност и материали.

Какви капсули са съвместими с Nescafe Dolce Gusto?

Dolce Gusto pods, съвместимите опции. Nescafé вече предлага над 40 различни вида напитки за своите машини Dolce Gusto. Изборът обаче не свършва дотук! Други компании произвеждат качествени капсули за кафе, предназначени за системи Dolce Gusto.

Можете ли да използвате шушулки Aldi в Dolce Gusto?

Aldi Coffee Pods RangeКафе в стил бариста през целия ден? Това предлага нашите капсули за кафе Alcafé. Независимо дали използвате машина Aldi, Nespresso или Dolce Gusto, нашите капсули за кафе се предлагат в широка гама от сила и вкус, за да можете да приготвите перфектното си кафе по всяко време на деня. Невероятно!

Препоръчано: