Logo bg.boatexistence.com

Къде е sokos assassin's creed odyssey?

Съдържание:

Къде е sokos assassin's creed odyssey?
Къде е sokos assassin's creed odyssey?

Видео: Къде е sokos assassin's creed odyssey?

Видео: Къде е sokos assassin's creed odyssey?
Видео: Assassin's Creed Odyssey All GODS OF THE AEGEAN SEA Cultist Locations - Cult Unmasked Trophy 2024, Може
Anonim

Sokos - За да намерите Sokos, трябва да започнете битката за завоевание на Melos. По време на битката той ще влезе в битката. Не е нужно да завършите битката, за да вземете легендарния му предмет и да го зачеркнете от списъка. Просто унищожи кораба му и тогава можеш да отплаваш към залеза.

Дракиос култист ли е?

Биография. Дракиос беше търговец, който дължеше услуги, събрани от Култа на Космос.

Къде мога да взема Zoisme?

Zoisme може да бъде намерен скрит в пещерата на дивата мечка, в горния център на региона на Малис. Ще намерите уликата, която ви насочва към посоката на този култист, когато получите Култистките писма в The Serpent's Lair.

Кой е Sokos Assassin's Creed Odyssey?

Сокос (починал през 420-те години пр.н.е.) е бил член на клона на Боговете на Егейско море на Култа на Космос по време на Пелопонеската война. Като капитана на Eos, Сокос се самопровъзгласи като "Защитник на Обсидиановите острови ".

Как да изляза от Sokos?

Сокоси. Ще трябва да свалите Asterion, преди да преминете към Sokos, тъй като победата му ще изпусне писмо, което намеква как Сокос може да бъде изтеглен. За да примамите този култ, първо ще трябва да отслабите Мелос и да участвате в битката за завоевание.

Препоръчано: