Logo bg.boatexistence.com

Може ли expelliarmus да блокира avada kedavra?

Съдържание:

Може ли expelliarmus да блокира avada kedavra?
Може ли expelliarmus да блокира avada kedavra?

Видео: Може ли expelliarmus да блокира avada kedavra?

Видео: Може ли expelliarmus да блокира avada kedavra?
Видео: 3. ALXNDR - Expelliarmus [HOMEGROWN EP] 2024, Може
Anonim

Expelliarmus е по-мощен.и протего може да се използва срещу прости заклинания като "legilimens". Тъп… левикорпус. Но не срещу мощни убийствени проклятия като avada kedavra и sectumsempra. знаем, че никой не го е използвал срещу проклятия. … Възможно е да спрете Expelliarmus с Protego

Може ли expelliarmus да убие?

Това се подразбираше във филма. Expelliarmus всъщност не го е убил. Това просто накара собственото убийствено проклятие на Волдемор да отскочи към него.

Кой се ожени за Драко?

Драко се ожени за по-малката сестра на свой колега от Слидерин. Astoria Greengrass, която беше преминала през подобно (макар и по-малко насилствено и плашещо) преобразуване от чистокръвни идеали към по-толерантен възглед за живота, се чувстваше от Нарциса и Луциус като нещо като разочарование като снаха.

Какво заклинание убива Белатрикс?

Върни се! Тя е моя!" След това Белатрикс започна да се присмива на г-жа Уизли заради смъртта на сина й, като продължи да се смее на разярения отговор на Моли, че Смъртожадният "никога повече няма да докосне децата ни!". Това даде възможност на Моли да удари Белатрикс спроклятие , което я удари право в сърцето, убивайки я.

Можете ли да блокирате убийството проклятие в Хари Потър?

Убийственото проклятие беше конвенционално неблокируемо проклятие; следователно талисманите за щит не биха могли да се защитят от него. Въпреки това, може да избегне зеления болт, да го блокира с физическа бариера или чрез използването на Priori Incantatem.

Препоръчано: