Logo bg.boatexistence.com

Включени ли са мини магистралите?

Съдържание:

Включени ли са мини магистралите?
Включени ли са мини магистралите?

Видео: Включени ли са мини магистралите?

Видео: Включени ли са мини магистралите?
Видео: Самое красивое место Болгарии 🇧🇬 Семь Рильских озер. Горы Болгария. Поход в Рильские Горы (Рила). 2024, Може
Anonim

„Удовлетворително е да гледате как тази система, която сте изградили, работи и расте. От стартирането на Apple Arcade на Mini Motorways, обикновени и хардкор играчи са работили, за да овладеят нейните изненадващо сложни системи.” Mini Motorways ще пуснат в Nintendo eShop за Nintendo Switch по целия свят през Q1 2022

Можете ли да получите мини магистрали на превключвател?

ЧЗВ. Къде мога да намеря мини магистрали? Mini Motorways излиза сега в Apple Arcade и Steam и идва скоро в Nintendo Switch.

На какво се предлагат мини магистрали?

Къде мога да играя на Mini Motorways? Mini Motorways могат да се играят на iPhone, iPad, Apple TV, MacBook или iMac чрез Apple Arcade. Той беше пуснат в Steam за Windows и macOS на 20 юли 2021 г. и ще пристигне на Nintendo Switch през Q1 на 2022 г.

Mini autoways на ps4 ли е?

Мини автомагистрали Преглед - Малко твърде мини

Играта е достъпна и за iOS чрез Apple Arcade и PlayStation 4.

Има ли творчески режим в Mini магистрали?

Развълнувани сме да обявим нашето ново заглавие: Мини магистрали! Екипът работи усилено по тази игра от началото на 2018 г. и сме толкова щастливи, че можем да споделим новините с всички вас след толкова месеци. … Направихме много работа по Mini Metro през 2018 г., като добавяне на творчески режим, интерактивното ръководство за игра и нови карти.

Препоръчано: