Logo bg.boatexistence.com

Как да се противопоставим на д-р Мундо с фиора?

Съдържание:

Как да се противопоставим на д-р Мундо с фиора?
Как да се противопоставим на д-р Мундо с фиора?

Видео: Как да се противопоставим на д-р Мундо с фиора?

Видео: Как да се противопоставим на д-р Мундо с фиора?
Видео: Delicious World – All of Season 2: Story (Subtitles) 2024, Може
Anonim

Mundo Runes за противодействие на Fiora. За да имате най-голяма вероятност да унищожите Фиора като д-р Мундо, трябва оборудвайте руните за хващане на безсмъртния, разрушаване, втори вятър, свръхрастеж, скорост на приближаване и магически обувки от Resolve и Комплекти руни за вдъхновение.

Как побеждавате д-р Мундо?

4 съвета за противодействие на д-р Мундо като Нуну

  1. Винаги се опитвайте да CC Dr. Mundo, като използвате вашите W и E. …
  2. Вашето Q ще бъде от съществено значение за осигуряването на много неутрални цели по време на ранната игра. Просто се уверете, че няма да бъдете ударени от д-р …
  3. Ще искате да контраганкувате д-р …
  4. Опитайте се да получите някои тежки рани, тъй като това ще помогне на вашия екип да вземе Dr.

Как противодействате на Fiora vitals?

Striking a Vital нанася истински щети. За да го победи, Фиора не може да удари всички жизнени показатели, защото в почти всеки отделен случай тя ще спечели сделката с вас. Трябва ви , за да се позиционирате по начина, по който Витал е обърнат към стена/препятствие, което Фиора няма да може да го удари.

Има ли контра на Фиора?

Fiora Counter Pick

Най-силният контра би бил Lissandra, умерено труден за игра шампион, който в момента има печалба от 49,62% (лошо) и игра Ставка от 1,54% (висока). League of Legends най-често избира шампиони срещу Фиора, това често е силно повлияно от популярността на шампиона.

Как се противопоставяте на Fiora Wildrift?

League of Legends Wild Rift Fiora Counters са Pantheon, Teemo и Wukong, които имат най-добрия шанс да спечелят Fiora в лентата. НЕ искате да избирате Галио или Сингед, тъй като те най-вероятно ще загубят от Фиора. От гледна точка на синергията, избори като Дариус и Блицкранк са добри с Фиора.

Препоръчано: