Logo bg.boatexistence.com

Кои са клиентите на micron?

Съдържание:

Кои са клиентите на micron?
Кои са клиентите на micron?

Видео: Кои са клиентите на micron?

Видео: Кои са клиентите на micron?
Видео: Jio customer Care number #shorts #jiocustomercarenumber 2024, Може
Anonim

Клиентска база по краен продукт Компанията до голяма степен се грижи за PC (персонални компютри) и производители на съхранение. Hewlett-Packard Company (HPQ), Intel Corporation (INTC) и Kingston представляват ~30% от нетните продажби на Micron.

Кои са конкурентите на Micron?

Micron Technology конкурентите включват MediaTek, Intel Corporation, SanDisk, Western Digital Corporation и Seagate Technology.

Кои са клиентите на Micron Technology?

Micron продуктите се използват в автомобили, потребителска електроника, комуникационни продукти, сървъри и компютри. Неговото бизнес звено за изчисления и мрежи генерира най-голям дял от приходите и оперативните приходи.

Кой купува микрони чипове?

Texas Instruments се съгласи да плати 900 милиона долара за закупуване на 300-милиметровия полупроводников завод на Micron Technology в Лехи, Юта, в ход да увеличи производствения си капацитет и да упражнява повече контрол върху неговата верига за доставки.

Добра покупка ли е Micron?

Показателите за оценка показват, че Micron Technology, Inc. може да е подценена. Неговата оценка за стойност A показва, че би бил добър избор за инвеститори на стойност. Финансовото здраве и перспективите за растеж на MU демонстрират неговия потенциал да надмине пазара.

Препоръчано: