Logo bg.boatexistence.com

Добри ли са гумите firestone?

Съдържание:

Добри ли са гумите firestone?
Добри ли са гумите firestone?

Видео: Добри ли са гумите firestone?

Видео: Добри ли са гумите firestone?
Видео: Кога сменяме летни гуми? DOT | Грайфер , сцепление и налягане | Bri4ka 2024, Може
Anonim

Firestone предлага няколко реномирани опции за производителност, всесезонни и магистрални гуми. Въпреки че не може да се похвали със същата репутация като Michelin или Goodyear, Firestone е добре оценен от експертите в индустрията за гуми.

Коя гума е по-добра Goodyear или Firestone?

Goodyear. Цена: Гумите Firestone са по-евтини от гумите Goodyear … Те могат да останат в отлично състояние само три години, докато гумите Goodyear могат да останат във форма за четири години. Ефективност: Всесезонните гуми Firestone често страдат от лошо сцепление на мокри пътища, но всесезонните гуми на Goodyear се справят перфектно с мокри пътища.

Защо гумите Firestone са лоши?

Firestone твърди, че теглото на превозното средство, дизайнът на гумите, ниското препоръчително налягане на напомпване и по-ниската адхезия на гумите, произведени във фабриката Decatur, IL, са допринесли за повредите на гумите.

Едни и същи ли са гумите Bridgestone и Firestone?

За Bridgestone

Двете компании се сляха през 1988 г., когато Bridgestone Corporation купува Firestone, превръщайки комбинираните операции на компаниите в най-голямата компания за гуми и каучук в света.

Колко дълго издържат гумите Firestone?

Bridgestone препоръчва гумите с марката Bridgestone или Firestone да бъдат премахнати от експлоатация след десет години независимо от оставащата им дълбочина на протектора.

Препоръчано: