Logo bg.boatexistence.com

Защо гумите michelin са по-добри?

Съдържание:

Защо гумите michelin са по-добри?
Защо гумите michelin са по-добри?

Видео: Защо гумите michelin са по-добри?

Видео: Защо гумите michelin са по-добри?
Видео: Зимни или всесезонни гуми: кои са по-добри за вас? 2024, Може
Anonim

Гумите на Michelin обикновено се представят впечатляващо в нашите тестове за всякакви метеорологични условия и много модели предлагат ниско съпротивление при търкаляне и дълъг живот на протектора. … Линиите на гуми се фокусират върху гуми с изключително висока производителност и гуми за пикапи и SUV.

Наистина ли са по-добри гумите на Michelin?

Дадохме на гуми на Michelin 4,5 от 5,0 звезди и признахме производителя за най-добрите гуми като цяло в нашия преглед на индустрията за 2021 г. Многобройните опции за качествени гуми на Michelin, положителни отзиви от клиенти и блестяща репутация в индустрията го правят интелигентен избор за повечето шофьори.

Защо Michelin е най-добрата марка гуми?

Най-добра марка на гуми като цяло: Michelin - Тази компания е в бизнеса с гуми от 100 години. Те имат доверен опит и дълга история на иновации и качество. Michelin е известна като марка, на която потребителите могат да се доверят.

С едно и също качество ли са гумите Michelin в Costco?

Costco и Walmart продават качествени гуми, въпреки че отидете да ги вземете на изключително намалени цени. Качеството и производителността на гумите Michelin или Pirelli, които купувате от Costco и Walmart са същите като тези на същата марка от по-скъпи дилъри … Колко добри са гумите от Walmart?

Какви гуми трябва да избягвам?

Списък на марките гуми, които да избягвате да купувате

  • Westlake Tyres.
  • Chaoyang Tyres.
  • AKS Гуми.
  • Goodride гуми.
  • Гуми Geostar.
  • Tellurid Gumi.
  • Гуми за компас.

Препоръчано: