Logo bg.boatexistence.com

Американските кукли за момичета ли са battat?

Съдържание:

Американските кукли за момичета ли са battat?
Американските кукли за момичета ли са battat?

Видео: Американските кукли за момичета ли са battat?

Видео: Американските кукли за момичета ли са battat?
Видео: Создаю силиконовые куклы-малыши @Tanya_Latashevska #siliconereborn #силиконовыйреборн #reborn 2024, Може
Anonim

Battat направи своите кукли много подобни наФелисити, Ади, Саманта, Кит и Моли на американското момиче. Куклите от нашето поколение са високи 18 инча и могат да носят дрехите и да използват аксесоарите на куклите American Girl на Pleasant Company.

Какво е кукла Battat?

Battat работи от 1897 г. Battat е семеен бизнес, който е на 114 години и е в Северна Америка от над 40 години. Те са страхотни за първата 18-инчова кукла на малко момиченце. … Винилът е много мек и имат платнени тела, пълнени с гума от пяна.

Батат нашето поколение ли е?

Вдъхновени от собствените си семейства и света около нас, нашата цел е да бъдем по-големи от компания за играчки.… От пренасянето на тежки товари с DRIVENTM до вдъхновяващите кукли на нашето поколениеTM, Battat предлага уникална гама от увлекателни играчки за бебета и малки деца, чак до деца малко по-големи.

Има ли гръцки кукли American Girl?

Ръчно изработен традиционен гръцки костюм на Амалия за кукла American Girl или стандартна 18-инча кукла. Капачка, гарнирана в злато с пискюл.

За каква възраст е куклата American Girl?

Стандартните кукли American Girl се препоръчват за на възраст 8 и повече години Wellie Wishers, кръстени заради цветните си ботуши, са за по-младия комплект, между 5-7 години. Те са много по-малки и имат пластмасово тяло и очите не се отварят и затварят. Всеки от тях идва с книга за ранни читатели.

Препоръчано: