Logo bg.boatexistence.com

Наличен ли е все още хлор-триметон?

Съдържание:

Наличен ли е все още хлор-триметон?
Наличен ли е все още хлор-триметон?

Видео: Наличен ли е все още хлор-триметон?

Видео: Наличен ли е все още хлор-триметон?
Видео: ОШИБКИ НОВИЧКОВ И ОРХИДЕИ! КАК БЫСТРО ДОВЕСТИ ОРХИДЕЮ ДО ПРЕДСМЕРТНОГО СОСТОЯНИЯ? ЧАСТЬ 1 ОБРЫДАТЬСЯ 2024, Април
Anonim

В писмо от 8 февруари 2018 г. Bayer уведоми FDA, че таблетките с удължено освобождаване от 12 mg 12 mg от ХЛОР-ТРИМЕТОН АЛЕРГИЯ 12 ЧАСА (хлорфенирамин малеат) се преустановяват и FDA премества лекарствения продукт в „ Прекратен лекарствен продукт Списък” на Orange Book.

Какво е общото за хлор-триметон?

Какво е Chlor-Trimeton? Chlor-Trimeton ( chlorpheniramine maleate) е антихистамин, използван за лечение на кихане, сърбеж, сълзене на очите и хрема, причинени от алергии или обикновена настинка.

Защо е прекратен хлорфенирамин?

Антихистаминовите ефекти на хлорфенирамин обясняват ефекта му за намаляване на симптомите на алергия.… Марково наименование и генерични формулировки на комбинирани продукти, съдържащи само хлорфенирамин и псевдоефедрин, са преустановени в САЩ, най-вероятно поради регулирането на разпространението на псевдоефедрин

Мога ли да купя хлорфенирамин на гише?

Можете да закупите хлорфенамин от аптеки и супермаркети. Хлорфенаминът се отпуска и по лекарско предписание. Понякога се смесва с други лекарства като ефедрин, псевдоефедрин или фолкодин за лечение на кашлица и настинка.

Хлор-триметонът същият ли е като бенадрил?

Антихистамини. Активни съставки: дифенхидрамин, хлорфенирамин, лоратадин, цетиризин, азеластин. Често срещани марки: Benadryl, Chlor-Trimeton, Claritin, Zyrtec, Allegra.

Препоръчано: