Logo bg.boatexistence.com

Защо Майки умря отмъстители в Токио?

Съдържание:

Защо Майки умря отмъстители в Токио?
Защо Майки умря отмъстители в Токио?

Видео: Защо Майки умря отмъстители в Токио?

Видео: Защо Майки умря отмъстители в Токио?
Видео: Ей, малък, имаш ли таблет? 2024, Може
Anonim

Как умира Майки в Tokyo Revengers? Майки призна, че не може да не изгуби себе си Майки моли Такемичи да го убие. … Те не искат Такемичи да стане като тях, въпреки факта, че дължат толкова много на Такемичи, и ще се обвържат с Майки.

Такемичи спаси ли Майки?

Той умолява Майки да поиска помощта му за веднъж, като обещава да го спаси. Трогнат от думите на Такемичи, Mikey просълзено моли Takemichi да го спаси. Такемичи скача към 2008 г. Докато Майки плаче, хватката на Такемичи върху китката му се плъзга и те стискат ръце.

Защо Такемичи уби Майки?

Въпреки че продължи, Майки каза, че не може да спре да се изгуби. Майки моли Такемичи да го убие. Майки си спомня, че се опитва да спре Такемичи да напусне Томан, но и Дрейкен, и Мицуя вярват, че Такемичи трябва да си тръгне, тъй като Майки е избрал насилствен път за Томан.

Защо Майки стана зъл Tokyo Revengers?

Takemichi осъзнава Слизането на Майки към злото не е външно и е причинено от това, че Майки се поддаде на собствения си мрак. Казутора се появява с преднина за Майки, но Такемичи го отхвърля, казвайки, че желанието на Майки е той да не бъде намерен.

Кой уби брат Майки Tokyo Revengers?

Смъртта на Шиничиро е на 13 август 2003 г. Баджи и Казутора нахлуват в магазина за велосипеди на Шиничиро, за да откраднат велосипед на Майки, но докато прави това, Шиничиро хвана Баджи на крак. Без да знае кой е Шиничиро, Kazutora се втурна да спаси Баджи, като удари Шиничиро в главата с гаечен ключ, убивайки го. Той беше на 23.

Препоръчано: