Logo bg.boatexistence.com

Можете ли да шофирате нагоре по улица O'Connell?

Съдържание:

Можете ли да шофирате нагоре по улица O'Connell?
Можете ли да шофирате нагоре по улица O'Connell?

Видео: Можете ли да шофирате нагоре по улица O'Connell?

Видео: Можете ли да шофирате нагоре по улица O'Connell?
Видео: The Story Of Kai The Hatchet Wielding Hitchhiker 2024, Може
Anonim

Автомобилите са забранени да шофират от Parnell Square направо по южната улица O'Connell. Левият завой на Dorset Street, който ще води на юг през Parnell Square и след това към O'Connell Street също е забранен за автомобили.

Можете ли да завиете наляво на улица O'Connell?

В резултат на това шофьорите ще имат достъп до Eden Quay, но с само една лента за движение е отворена за тях и ще могат да завиват наляво по O'Connell Street.

Можете ли да шофирате през центъра на Дъблин?

Дъблин не е проектиран добре за шофиране, за разлика от много други европейски или американски градове. Знаците, където съществуват, често са с лошо качество и номерата на маршрутите рядко са маркирани правилно. Добре е за някой, който знае пътя, но за посетител може да бъде много объркващо.

Груба ли е улица O'Connell?

Като казахме това, районът може да бъде много претъпкан по време на офис и часове за пазаруване и може би малко "грубо" през нощта По-рано наречена "Sackville Street" O'Connell Street е, без съмнение, най-впечатляващата улица в Дъблин. Макар и сравнително къса, тя се смята за най-широката градска улица в Европа.

Можете ли да завиете надясно към O'Connell Bridge?

Вече няма десен завой от Bachelors Walk до O'Connell Bridge – с изключение на автобуси, таксита и велосипеди. … DCC заяви, че новите „автобусни сигнали за трафик“на Bachelors Walk, приблизително 100 метра преди моста O'Connell, ще контролират трафика и ще дадат приоритет на обществения транспорт..

Препоръчано: