Logo bg.boatexistence.com

Защо жената-чудо не е в netflix?

Съдържание:

Защо жената-чудо не е в netflix?
Защо жената-чудо не е в netflix?

Видео: Защо жената-чудо не е в netflix?

Видео: Защо жената-чудо не е в netflix?
Видео: целия филм БГ Аудио 2018 Bg Audio Filmi екшън трилър 2024, Може
Anonim

Wonder Woman в момента не е наличен в Netflix, ако се намирате в САЩ. Това е така, защото има лицензионни ограничения, които в момента не позволяват да се показва в Netflix в Америка.

Wonder Woman в Netflix?

Жената чудо ли е в Netflix? Простият отговор на този въпрос е: YES.

Netflix премахна ли Жената-чудо?

Всеки, който иска да гледа първия филм Wonder Woman в Netflix, ще трябва да побърза. Функцията ще бъде премахната от услугата за стрийминг след две седмици, на 26 март. Премахване на съдържание от Warner Bros.

Къде мога да гледам Wonder Woman в Netflix?

Добрата новина е, че Wonder Woman вече е пусната на Netflix и е достъпна за гледане. Лошата новина е, че е пусната само в австралийския и японския Netflix. Ако имате американски Netflix, UK Netflix, канадски Netflix или Netflix от която и да е друга държава, няма да можете да го намерите „официално“.

Къде мога да гледам стари епизоди на Wonder Woman?

Не само, че HBO Max стриймва Wonder Woman 1984 с участието на Гал Гадот на 25 декември, каналът предоставя и специално удоволствие на феновете, като включва оригиналния телевизионен сериал Wonder Woman от 1970-те с участието на Линда Картър. Всички 60 епизода на шоуто Wonder Woman на живо започнаха да се излъчват по HBO Max от сряда.

Препоръчано: